Restorant Piceri Boss-Tetova

Restorant Piceri Boss-Tetova
Restorant Piceri Boss-Tetova
Kemi ushqim te kombinuar nga traditat e ballkanit dhe me gjere por primare e kemi ushqimin tradicional shqiptar

Ne operojme qe ne 1 janar te vitit 2004 dhe jemi nje nder te paret ne zonen e plazhit ne Durres dhe ne Shqiperi dhe me gjere ne trevat shqiptare kemi cilesi ne sherbim,sjellje,mikprtije pra restorani jone ka ambient te konsiderushem komod i pershatshem per mysafrit nga cdo cep i botes..

Rruga Pavarsia
2008
Durres
Durrës
Idriz Rexhepi
Valon Rexhepi
0038979247262

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Restorant Piceri Boss-Tetova