Mirëmbajtëse dhomash – Pastruese

  • Orar i plotë
  • Ulqin

Website Hotel Continental

Hoteli gjendet ne plazhin e vogel te Ulqinit

Hotel Continental Ulqin kerkon mirembajtese dhomash apo pastruese .. Kushtet shumë të mira … Të interesuarit mund të kontaktojnë në numer telefoni …

Viber apo Whatsap — 0038269610003 dhe 0038269607865

To apply for this job email your details to hotel.continental.ulcinj@gmail.com