Kontakti për klientët

Për çfardo pyetje ju lutem na kontaktoni

Blerim Krosi
Pronar dhe Drejtues
Telefoni: 0034 667888370
Emaili: info@restorantet.com

Manuela Datja
Manaxhere
Emaili: manuela@restorantet.com