Hotel & Restaurant – Dardania Palace

Featured Listing
Hotel & Restaurant – Dardania Palace

Përveç luksit rëndësi jashzakonisht të veçantë i japim edhe ushqimit, prandaj përdorim produkte cilësore dhe të freskëta të përpunuara nga mjeshtit e kuzhinës sonë në vepra të vërteta artistike!

Dardania Palace është Hotel-Restoranti më luksoz në Kosovë i ndërtuar me arkitekturë barok dhe i mbuluar me stoli të arta që pa dyshim të bën të ndjehesh si në një Pallat Mbretëror. Disponojmë me dy salla dasmash me kapacitet prej 900 personash. Nëse dëshironi që ëndra juaj e një dasme hyjnore t´ju bëhet realitet atëherë jeni në vendin e vërtetë.
Ju mirëpresim!

Tranziti i ri Prizren
28010
Prizren
Dardania Palace
+377-44-664-222, +377-44-610-620
 • Hotel & Restaurant – Dardania Palace
 • Hotel & Restaurant – Dardania Palace
 • Hotel & Restaurant – Dardania Palace
 • Hotel & Restaurant – Dardania Palace
 • Hotel & Restaurant – Dardania Palace
 • Hotel & Restaurant – Dardania Palace
 • Hotel & Restaurant – Dardania Palace
 • Hotel & Restaurant – Dardania Palace
 • Hotel & Restaurant – Dardania Palace
 • Hotel & Restaurant – Dardania Palace
 • Hotel & Restaurant – Dardania Palace
 • Hotel & Restaurant – Dardania Palace
 • Hotel & Restaurant – Dardania Palace
 • Hotel & Restaurant – Dardania Palace
 • Hotel & Restaurant – Dardania Palace
 • Hotel & Restaurant – Dardania Palace
 • Hotel & Restaurant – Dardania Palace
 • Hotel & Restaurant – Dardania Palace
 • Hotel & Restaurant – Dardania Palace
 • Hotel & Restaurant – Dardania Palace
 • Hotel & Restaurant – Dardania Palace
 • Hotel & Restaurant – Dardania Palace
 • Hotel & Restaurant – Dardania Palace
 • Hotel & Restaurant – Dardania Palace
 • Hotel & Restaurant – Dardania Palace
 • Hotel & Restaurant – Dardania Palace
 • Hotel & Restaurant – Dardania Palace
 • Hotel & Restaurant – Dardania Palace
 • Hotel & Restaurant – Dardania Palace
 • Hotel & Restaurant – Dardania Palace
 • Hotel & Restaurant – Dardania Palace
 • Hotel & Restaurant – Dardania Palace

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Hotel & Restaurant – Dardania Palace