Hotel Restorant Trofta

Hotel Restorant Trofta
Hotel Restorant Trofta

Te në mund të shijoni një meny të gjerë nga specialitetet e peshkut të freskë që e kultivojmë vetë në hurdhat që i posedojm në afërsi të kompleksit “Trofta”. Ju rekomandojmË ti provoni disa nga specialitetet e shumta siç janë: Peshk trofta në furrë, File peshku trofta (bërxollë), File peshku trofta (dela scheff), Troftë në furrë me rozmarinë dhe hudhër, File peshku ne tave me perime

Restoranti veror përfshinë një pjesë të kompleksit të Kompanisë Trofta e cila jo vetëm që i joshë mysafirët me bukurinë e parkut apo me liqenin artificial me plot peshq, por ky restorant posedon edhe dy kuzhina me pajisje moderne. Restoranti veror ka sallën kryesore me rreth 100 ulëse si dhe një kapacitet prej rreth 320 ulëseve të shpërndara buzë liqenit, kanalit të ujit, aleve dhe oazave të gjelbëruara. Po ashtu ka edhe parkun me lodra (këndin e fëmijëve) si dhe një liqe natyral me shpezë të ndryshme që i japin bukurinë kësaj natyre. Tani këtu kemi edhe parkingun për 50 automjete dhe në përgjithësi ky ambient është mjaft atraktiv dhe tërheqës.

Rr. Bajram Gashi
31000 Istog
Istog
039/451015, fax. 039/451016
 • Hotel Restorant Trofta
 • Hotel Restorant Trofta
 • Hotel Restorant Trofta
 • Hotel Restorant Trofta
 • Hotel Restorant Trofta
 • Hotel Restorant Trofta
 • Hotel Restorant Trofta
 • Hotel Restorant Trofta
 • Hotel Restorant Trofta
 • Hotel Restorant Trofta
 • Hotel Restorant Trofta
 • Hotel Restorant Trofta
 • Hotel Restorant Trofta
 • Hotel Restorant Trofta
 • Hotel Restorant Trofta
 • Hotel Restorant Trofta
 • Hotel Restorant Trofta
 • Hotel Restorant Trofta
 • Hotel Restorant Trofta
 • Hotel Restorant Trofta
 • Hotel Restorant Trofta
 • Hotel Restorant Trofta
 • Hotel Restorant Trofta
 • Hotel Restorant Trofta
 • Hotel Restorant Trofta
 • Hotel Restorant Trofta
 • Hotel Restorant Trofta
 • Hotel Restorant Trofta
 • Hotel Restorant Trofta
 • Hotel Restorant Trofta
 • Hotel Restorant Trofta
 • Hotel Restorant Trofta

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Hotel Restorant Trofta