Patkoi Etno Restaurant

Patkoi Etno Restaurant
Patkoi Etno Restaurant

Ushqimi i larmishëm e plot risi . Duke filuar nga kuzhinat tradicionale e deri tek ato moderne ..

Ambient i këndshëm dhe relaksues. Familjar dhe mbi të gjitha muzika live. Çdo gjë që do të dëshironi të ndiheni mirë dhe të gëzuar e gjeni tek ne.

Mazgit, km i 5-te Magjistrale Prishtinë – Mitrovicë
Mazgit
Kastriot (Obiliq)
Edi Juniku
+377 45 701 704
 • Patkoi Etno Restaurant
 • Patkoi Etno Restaurant
 • Patkoi Etno Restaurant
 • Patkoi Etno Restaurant
 • Patkoi Etno Restaurant
 • Patkoi Etno Restaurant
 • Patkoi Etno Restaurant
 • Patkoi Etno Restaurant
 • Patkoi Etno Restaurant
 • Patkoi Etno Restaurant
 • Patkoi Etno Restaurant
 • Patkoi Etno Restaurant
 • Patkoi Etno Restaurant
 • Patkoi Etno Restaurant
 • Patkoi Etno Restaurant
 • Patkoi Etno Restaurant

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Patkoi Etno Restaurant