Resort Planet

Resort Planet
Resort Planet

Kuzhinë e hapur e stillit europian me specialitetet më të mira nga pjatat tona tradicionale si dhe nga ato ndërkombëtare të pregatitura nga kuzhinerët më të mirë të Kosovës duke përdorur vetëm produkte bionatyrore të cilësisë së latrë.

Residence Planet është një përjetim i veçantë, i vendosur në periferi të qytetit të Gjilanit më konkretisht në Magjistralen Gjilan-Bujanoc, në kilometrin e shtatë. 52 shtëpitë janë të madhësisë prej 178 m2 duke përfshirë taracën, të ndara në oborr me nga 3 ari (përfshirë garazhën dhe parkingjet për musafir), enterier të shkëlqyer me sallon afër 58 m2, kuzhinë e hapur, 3 dhoma gjumi dhe 2 banjo.

Kompleksi Planet është tepër i veçantë nga natyra, gjendet i rrethuar me një
botë të mrekullueshme bimore dhe shtazore, që u ofron një pushim dhe relaksim të qetë.

Resort Planet ofron:
– Hotel me kualitet evropian
– Sallë për ahengje deri 400 ulëse (brenda dhe jashtë)
– Kopsht zologjik
– Shtaza për shëtitje
– Vend pikniku Kamping
– Pistë për helikopter etj.

Magjistrala Gjilan-Bujanoc, km 7
Kmetovc
Gjilan
+377 (0) 44/ 501 700, +377 (0) 44/ 134 073
 • Resort Planet
 • Resort Planet
 • Resort Planet
 • Resort Planet
 • Resort Planet
 • Resort Planet
 • Resort Planet
 • Resort Planet
 • Resort Planet
 • Resort Planet
 • Resort Planet
 • Resort Planet
 • Resort Planet
 • Resort Planet
 • Resort Planet
 • Resort Planet
 • Resort Planet
 • Resort Planet
 • Resort Planet
 • Resort Planet
 • Resort Planet
 • Resort Planet
 • Resort Planet
 • Resort Planet

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Resort Planet