Restaurant Anija

Featured Listing
Restaurant Anija
Restaurant Anija

Ofrojmë specialitete Tradicionale Shqiptare, Internacionale, Mish në zgarë, Specialitete Peshku dhe shumë specialitete të këndshme në një atmosferë unike relaksuese.
Ju mirëpresim!

Restaurant Anija është ndër restaurantet më të veçanta në vendin tonë, ajo ofron një ambientë të mrekullueshëm, e vendosur në mes të një liqeni artificial krijon tek ju ndjenjën e të qenurit në lundrim. Ambienti i rrethuar me gjelbrim, këndi i lodrave për fëmijë dhe shpezë të llojeve të ndryshme që posedon ky restaurant bënë këtë vend të jetë ideal për të kaluar qetë një ditë të rehatshme me familjet dhe miqt tuaj.

Janjevë
Lipjan
044/606-330
 • Restaurant Anija
 • Restaurant Anija
 • Restaurant Anija
 • Restaurant Anija
 • Restaurant Anija
 • Restaurant Anija
 • Restaurant Anija
 • Restaurant Anija
 • Restaurant Anija
 • Restaurant Anija
 • Restaurant Anija
 • Restaurant Anija
 • Restaurant Anija

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Restaurant Anija