Restaurant ILIRIA

Restaurant ILIRIA
Restaurant ILIRIA

Ofrojm ushqim të llojlojshëm nga kuzhina tradicionale shqiptare si dhe nga ajo internacionale dhe gjithmon përdorim vetëm produkte të freskëta të kuaitetit të lartë. Ju mirpresim!

Restorant Luksoz për kremtimin e festave familjare, dasmave, fejesave, ditlindje apo për dreka biznesi gjithmonë jeni te mirseardhur. Disponojmë 5 sala të ndryshme me kapacitet deri në 600 persona e më e veçantë është se nusen mund ta marrësh me helikopter.

Rr. Ali Ajeti
Merdarë
Besjanë (Podujevë)
Faton Maqani
044287102 / 049287102
 • Restaurant ILIRIA
 • Restaurant ILIRIA
 • Restaurant ILIRIA
 • Restaurant ILIRIA
 • Restaurant ILIRIA
 • Restaurant ILIRIA
 • Restaurant ILIRIA
 • Restaurant ILIRIA
 • Restaurant ILIRIA
 • Restaurant ILIRIA
 • Restaurant ILIRIA
 • Restaurant ILIRIA
 • Restaurant ILIRIA
 • Restaurant ILIRIA
 • Restaurant ILIRIA
 • Restaurant ILIRIA
 • Restaurant ILIRIA
 • Restaurant ILIRIA
 • Restaurant ILIRIA
 • Restaurant ILIRIA

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Restaurant ILIRIA