Restaurant Rozafa

Restaurant Rozafa
Restaurant Rozafa

Ofrojmë specialitete nga kuzhina tradicionale dhe ajo europine.
Ju Mirëpresim

Organizojmë dasma dhe ahengje të ndryshme familjare me kapacitet deri në 500 ulëse dhe shërbim profesional.

Rr. Adem Jashari pn
Malishevë
Flamur Mazreku
+377 44 888 773
 • Restaurant Rozafa
 • Restaurant Rozafa
 • Restaurant Rozafa
 • Restaurant Rozafa
 • Restaurant Rozafa
 • Restaurant Rozafa
 • Restaurant Rozafa
 • Restaurant Rozafa
 • Restaurant Rozafa
 • Restaurant Rozafa
 • Restaurant Rozafa
 • Restaurant Rozafa
 • Restaurant Rozafa
 • Restaurant Rozafa
 • Restaurant Rozafa
 • Restaurant Rozafa
 • Restaurant Rozafa
 • Restaurant Rozafa
 • Restaurant Rozafa
 • Restaurant Rozafa

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Restaurant Rozafa