Restaurant ZEKA

Restaurant ZEKA
Restaurant ZEKA

Ofrojmë ushqim të kuzhinës sonë tradicionale shqiptare dhe asaj ndërkombtare ku kuzhinerët tonë profesionalë me shumë vite përvojë pune përdorin vetën prdhime të cilësisë së lartë dhe të freskëta.

Restorant Luksoz për kremtimin e ahengjeve tuaja familjare si dasma, fejesa, ditlindje etj.

Magjistralja Podujevë-Prishtinë
Fshati Sibovc
Besjanë (Podujevë)
Shpetim Nuredini
+377 45 611 612
  • Restaurant ZEKA
  • Restaurant ZEKA

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Restaurant ZEKA