Taverna Sofra’Bezi

Taverna  Sofra’Bezi
Taverna Sofra’Bezi

Si pjesë e këtij përkushtimi është po ashtu të shërbyerit ushqim të freskët, te shijshëm i shërbyer në një mjedis si shtëpi të rehatshëm ku të gjithë janë të mirëpritur si një anëtar i familjes sonë .

Ne përdorim vetëm produkte organike të cilat janë të freskëta dhe te gatuara në kuzhinën tonë në bazë të porosive. Gjithashtu ne furnizojmë restorantin tonë me produkte organike vendore.

Sofra’Bezi është një restorant shqiptarë me kuzhinë tradicionale me bazë në Prishtinë, Kryeqyteti i Kosovës. Sofra’Bezi përkushtohet ti siguroj çdo mysafiri përvojë të mirëfilltë shqiptare. Kjo është ajo që ne e quajmë Hospitalbano! (Mikpritja Shqiptare): pasioni ynë 100 % kënaqësi për mysafirët.

Rr. Josip Rela Nr:18
10000
Afër Qeverisë së Kosovës
Prishtinë
Mob 044/234-367, Fix 038/234-367
  • Taverna  Sofra’Bezi
  • Taverna  Sofra’Bezi
  • Taverna  Sofra’Bezi
  • Taverna  Sofra’Bezi

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Taverna Sofra’Bezi