Alveo Catering

Alveo Catering
Alveo Catering
Cilesi, Shije, Shendet

Ne ofrojme shërbim kateringu per paketat e drëkes, kokteje dhe banketingun e eventeve si dhe paketat dijetike.

Rruga Tirane-Dajt, km1
Tek Fresku
Tiranë
@Alveo-Catering
0694785912
  • Alveo Catering
  • Alveo Catering
  • Alveo Catering
  • Alveo Catering
  • Alveo Catering
  • Alveo Catering
  • Alveo Catering
  • Alveo Catering

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Alveo Catering