ANËS DRINIT

ANËS DRINIT
ANËS DRINIT
I fresket me cilesi te lart

Restaurant ‘ ANËS DRINIT ‘ është një ndër restaurantet më prestigjoze dhe më të kërkuar në rrafshin e Dukagjinit me natyren e bukur qe e zbukuron Drini i Bardh. Anës Drinit ka 3 salla te ndryshme parkun e lojrave dhe 6 tarasa afer Drinit perveq bukuris së restaurantit ka një staf te perkryer dhe me provoj te lart .

10000
Radafc r106
Tiranë
Visar Berdynaj
044219402
 • ANËS DRINIT
 • ANËS DRINIT
 • ANËS DRINIT
 • ANËS DRINIT
 • ANËS DRINIT
 • ANËS DRINIT
 • ANËS DRINIT
 • ANËS DRINIT
 • ANËS DRINIT
 • ANËS DRINIT
 • ANËS DRINIT
 • ANËS DRINIT
 • ANËS DRINIT
 • ANËS DRINIT
 • ANËS DRINIT
 • ANËS DRINIT
 • ANËS DRINIT
 • ANËS DRINIT
 • ANËS DRINIT
 • ANËS DRINIT

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

ANËS DRINIT