Ballkoni i Dajtit

Ballkoni i Dajtit
Ballkoni i Dajtit
Një kombinim shumë i përkushtuar dhe perfekt i kuhzinës tonë tradicionale me atë ndërkombëtare duke i kushtuar kujdes të madh zgjedhjes së produkteve më cilësore dhe elaborimit profesional të tyre nga kuzhinierët tanë. Ju ftojm të na vizitoni dhe jemi të sigurtë se do të ngelni të mahnitur nga ushqimi, shërbimi dhe pamja fantastike që ofron restoranti jonë.

Restoranti “Ballkoni i Dajtit” është hapur në vitin 2007. Restoranti ofron kushte komode, ambient të këndshëm dhe të qetë me kënaqësinë e një pamje të mrekullueshme që ofron mali i Dajtit ku Tirana duket të jetë në pëllëmbë të dorës.
Restoranti “Ballkoni i Dajtit” që nga krijimi është një nga restorantet më të njohura dhe më të mira në Tiranë, që ofron ushqim tradicional shqipëtar. Nëse dëshironi të ndjeni një kënaqesi të veçantë, argetim, cilesi dhe shërbim shumë të lartë, ejani dhe vizitoni Restorantin “Ballkoni i Dajtit”, një vend strategjik dhe një qendër turistike, me dekor bashkëkohor dhe klasik, të përshtatshme për sezonën e dimrit dhe atë të verës.

Restoranti “Ballkoni i Dajtit” është pjesë e kompleksit turistik Dajti Ekspres që gjithashtu përfshin hotelin Dajti Tower dhe teleferikun.

Mali i Dajtit
Tiranë
+355 67 401 1021
 • Ballkoni i Dajtit
 • Ballkoni i Dajtit
 • Ballkoni i Dajtit
 • Ballkoni i Dajtit
 • Ballkoni i Dajtit
 • Ballkoni i Dajtit
 • Ballkoni i Dajtit
 • Ballkoni i Dajtit
 • Ballkoni i Dajtit
 • Ballkoni i Dajtit
 • Ballkoni i Dajtit
 • Ballkoni i Dajtit
 • Ballkoni i Dajtit
 • Ballkoni i Dajtit
 • Ballkoni i Dajtit
 • Ballkoni i Dajtit
 • Ballkoni i Dajtit
 • Ballkoni i Dajtit
 • Ballkoni i Dajtit
 • Ballkoni i Dajtit
 • Ballkoni i Dajtit
 • Ballkoni i Dajtit
 • Ballkoni i Dajtit
 • Ballkoni i Dajtit
 • Ballkoni i Dajtit
 • Ballkoni i Dajtit
 • Ballkoni i Dajtit
 • Ballkoni i Dajtit

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Ballkoni i Dajtit