Bar Piceri Lulishtja

Bar Piceri Lulishtja
Bar Piceri Lulishtja
Picat dhe pastat më mir në qytet i keni te ne.

Restorant modern me një terrasë të gjerë dhe kënd për fëmijë.

Rruga Muhamet Deliu
Tiranë
+355 69 820 8880
 • Bar Piceri Lulishtja
 • Bar Piceri Lulishtja
 • Bar Piceri Lulishtja
 • Bar Piceri Lulishtja
 • Bar Piceri Lulishtja
 • Bar Piceri Lulishtja
 • Bar Piceri Lulishtja
 • Bar Piceri Lulishtja
 • Bar Piceri Lulishtja
 • Bar Piceri Lulishtja
 • Bar Piceri Lulishtja
 • Bar Piceri Lulishtja
 • Bar Piceri Lulishtja
 • Bar Piceri Lulishtja

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Bar Piceri Lulishtja