Bar Restorant Kasem Hida

Bar Restorant Kasem Hida
Bar Restorant Kasem Hida
Ofrojm ushqim tradicional të zonës së Elbasanit me produkte të cilësisë së lartë dhe të përpunuara nga kuzhinerët më të mirë të zonës.

Restorant i bukur familjar në Labinot të Elbasanit me sallë të përshtatur për dasma dhe çdo lloj gëzimi familjar.

Ju Mirëpresim!

28010
Elbasan
+355 68 604 3628
 • Bar Restorant Kasem Hida
 • Bar Restorant Kasem Hida
 • Bar Restorant Kasem Hida
 • Bar Restorant Kasem Hida
 • Bar Restorant Kasem Hida
 • Bar Restorant Kasem Hida
 • Bar Restorant Kasem Hida
 • Bar Restorant Kasem Hida
 • Bar Restorant Kasem Hida
 • Bar Restorant Kasem Hida
 • Bar Restorant Kasem Hida
 • Bar Restorant Kasem Hida
 • Bar Restorant Kasem Hida
 • Bar Restorant Kasem Hida
 • Bar Restorant Kasem Hida
 • Bar Restorant Kasem Hida
 • Bar Restorant Kasem Hida
 • Bar Restorant Kasem Hida
 • Bar Restorant Kasem Hida

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Bar Restorant Kasem Hida