Bar Restorant Panorama Drini i Zi

Bar Restorant Panorama Drini i Zi
Gatim tradicional me prodhime të krahines. Shijoni gatimet tona, në mes të gjelbrimit, e bukuris së Drinit të Zi.

Buz Drinit të Zi. Qetësia dhe ajri i freskët mbizotëron.

Shupenzë Bulqizë
8404
Rruga Tiranë Peshkopi. fshati Okshatinë, pranë urës së Topojanit.
Bulqizë
Dashamir Dani
0682601708
 • Bar Restorant Panorama Drini i Zi
 • Bar Restorant Panorama Drini i Zi
 • Bar Restorant Panorama Drini i Zi
 • Bar Restorant Panorama Drini i Zi
 • Bar Restorant Panorama Drini i Zi
 • Bar Restorant Panorama Drini i Zi
 • Bar Restorant Panorama Drini i Zi
 • Bar Restorant Panorama Drini i Zi
 • Bar Restorant Panorama Drini i Zi
 • Bar Restorant Panorama Drini i Zi
 • Bar Restorant Panorama Drini i Zi
 • Bar Restorant Panorama Drini i Zi
 • Bar Restorant Panorama Drini i Zi
 • Bar Restorant Panorama Drini i Zi
 • Bar Restorant Panorama Drini i Zi
 • Bar Restorant Panorama Drini i Zi
 • Bar Restorant Panorama Drini i Zi
 • Bar Restorant Panorama Drini i Zi
 • Bar Restorant Panorama Drini i Zi
 • Bar Restorant Panorama Drini i Zi
 • Bar Restorant Panorama Drini i Zi
 • Bar Restorant Panorama Drini i Zi
 • Bar Restorant Panorama Drini i Zi

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Bar Restorant Panorama Drini i Zi