Bar Restorant Savindi

Bar Restorant Savindi
Bar Restorant Savindi
Ushqim cilësor dhe i një kualiteti super të mirë. Shumëllojshmëri shijesh dhe pjatash unike.

Restorani ka ambient relaksues dhe shumë komod. Pamja piktureske përshtatet shumë mirë me shijet e klientit.

Cermë
Proshk
Lushnjë
Endi Dervishi
+355 69 555 5838
 • Bar Restorant Savindi
 • Bar Restorant Savindi
 • Bar Restorant Savindi
 • Bar Restorant Savindi
 • Bar Restorant Savindi
 • Bar Restorant Savindi
 • Bar Restorant Savindi
 • Bar Restorant Savindi
 • Bar Restorant Savindi
 • Bar Restorant Savindi
 • Bar Restorant Savindi
 • Bar Restorant Savindi
 • Bar Restorant Savindi
 • Bar Restorant Savindi
 • Bar Restorant Savindi
 • Bar Restorant Savindi

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Bar Restorant Savindi