Bujtina e Gjelit

Bujtina e Gjelit
Bujtina e Gjelit
Ushqimi i pregatitur nga kuzhinier me eksperiencë të cilët servirin për klientët llojshmëri shijesh dhe gatime tradicionale nga të gjitha trevat shqiptare.

Bujtina e Gjelit është ndërtuar në vitin 1994, e është investuar nga një familje me njohje të forta të artit, traditës, kulturës dhe vlerave shqiptare. Dhomat e hotelit, ballkonet, banaku ambjentet e brendëshme dhe të jashtme janë dizenjuar nga arkitektet më me zë në Shqipëri, duke u bazuar në bukuritë e traditës shqiptare.

Rr. Don Bosco
Tiranë
(355) 42 405855 Cel: (355) 67 2074403
 • Bujtina e Gjelit
 • Bujtina e Gjelit
 • Bujtina e Gjelit
 • Bujtina e Gjelit
 • Bujtina e Gjelit
 • Bujtina e Gjelit
 • Bujtina e Gjelit
 • Bujtina e Gjelit
 • Bujtina e Gjelit
 • Bujtina e Gjelit
 • Bujtina e Gjelit
 • Bujtina e Gjelit
 • Bujtina e Gjelit
 • Bujtina e Gjelit
 • Bujtina e Gjelit
 • Bujtina e Gjelit
 • Bujtina e Gjelit
 • Bujtina e Gjelit
 • Bujtina e Gjelit
 • Bujtina e Gjelit
 • Bujtina e Gjelit
 • Bujtina e Gjelit
 • Bujtina e Gjelit
 • Bujtina e Gjelit
 • Bujtina e Gjelit
 • Bujtina e Gjelit
 • Bujtina e Gjelit
 • Bujtina e Gjelit
 • Bujtina e Gjelit
 • Bujtina e Gjelit
 • Bujtina e Gjelit
 • Bujtina e Gjelit
 • Bujtina e Gjelit

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Bujtina e Gjelit