Bunker Mar & Grill Bio

Bunker Mar & Grill Bio
Bunker Mar & Grill Bio
Kuzhina tradicionale e ndërlidhur me gatimet italiane, zgare qymyri , mishdhe peshk.

Në restorantin Bunker Mar & Grill Bio do të gjeni një ambient të paster dhe familjar, gatimet nga më të mirat dhe me çmime më të ulta në treg.

Pranë Komandës Mbështetese
1001
Vaqarr
Tiranë
@bunkermar
Robert Meci
0686424101
 • Bunker Mar & Grill Bio
 • Bunker Mar & Grill Bio
 • Bunker Mar & Grill Bio
 • Bunker Mar & Grill Bio
 • Bunker Mar & Grill Bio
 • Bunker Mar & Grill Bio
 • Bunker Mar & Grill Bio
 • Bunker Mar & Grill Bio
 • Bunker Mar & Grill Bio
 • Bunker Mar & Grill Bio
 • Bunker Mar & Grill Bio
 • Bunker Mar & Grill Bio
 • Bunker Mar & Grill Bio
 • Bunker Mar & Grill Bio
 • Bunker Mar & Grill Bio
 • Bunker Mar & Grill Bio
 • Bunker Mar & Grill Bio
 • Bunker Mar & Grill Bio
 • Bunker Mar & Grill Bio
 • Bunker Mar & Grill Bio

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Bunker Mar & Grill Bio