Capitol Meat & Chicken

Featured Listing
Capitol Meat & Chicken
Capitol Meat & Chicken
Kuzhinë tradicionale turke me mish viçi dhe pule.

Sekreti që java të fillojë bukur kalon nga Capitoli…
Ju mirëpresim në CAPITOL Meat & Chicken!

Rr.Kavajes Pallati 3 Hyrja 1,Tirane
Tiranë
@capitol.al
Fatmir Zhguni
04 452 25 25
 • Capitol Meat & Chicken
 • Capitol Meat & Chicken
 • Capitol Meat & Chicken
 • Capitol Meat & Chicken
 • Capitol Meat & Chicken
 • Capitol Meat & Chicken
 • Capitol Meat & Chicken
 • Capitol Meat & Chicken
 • Capitol Meat & Chicken
 • Capitol Meat & Chicken
 • Capitol Meat & Chicken
 • Capitol Meat & Chicken
 • Capitol Meat & Chicken
 • Capitol Meat & Chicken
 • Capitol Meat & Chicken
 • Capitol Meat & Chicken
 • Capitol Meat & Chicken
 • Capitol Meat & Chicken
 • Capitol Meat & Chicken
 • Capitol Meat & Chicken

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Capitol Meat & Chicken