Dajti Park Resort

Dajti Park Resort
Dajti Park Resort
Restoranti ynë përfshin një menu të gjerë nga kuzhina Tradicionale Shqiptare të prezentuara në mënyrë artistike. Specialitete kryesore janë mishi në skarrë por nuk mungon peshku dhe fryte deti. Gjitashtu ofrojmë specialitete të përzgjedhura nga kuzhina ndërkombtare.

Nëse po kërkoni një vend të qetë për të pushuar dhe njëherit për tu larguar nga stresi i përditshëm, sapo e keni gjetur vendin e vërtetë. Dajti Park Resort ofron një mori mundësish për aktivitete dhe aventura të ndryshme. Mos e humbni shansin për të shijuar ujin dhe ajrin e pastë malor, një drekë / darkë me familjen dhe miqtë tuaj, duke notuar në pishinë dhe pse të mos shijoni qetësinë e natyrës rreth resortit tonë. Gjëja më e rëndësishme është që ju nuk duhet të shqetësoheni për ndonjë gjë, sepse ne i kushtojmë vëmendje të madhe kërkesave dhe kënaqësisë së klientëve tanë.

Në Dajti Park Resort ka vend për të gjithë në çdo kohë.

Rruga Tirana-Dajt, Km.8
Tiranë
Argentina Islami
+355 67 206 8143
 • Dajti Park Resort
 • Dajti Park Resort
 • Dajti Park Resort
 • Dajti Park Resort
 • Dajti Park Resort
 • Dajti Park Resort
 • Dajti Park Resort
 • Dajti Park Resort
 • Dajti Park Resort
 • Dajti Park Resort
 • Dajti Park Resort
 • Dajti Park Resort
 • Dajti Park Resort
 • Dajti Park Resort
 • Dajti Park Resort
 • Dajti Park Resort
 • Dajti Park Resort
 • Dajti Park Resort
 • Dajti Park Resort
 • Dajti Park Resort

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Dajti Park Resort