Restorant Egnis

Restorant Egnis
Restorant Egnis
Ofrojmë specialitete me Koran, Belushkë, Krap, Ngjalë. Gjithashtu ju rekomendojmë Tavë Peshku me Arra, Tavë Peshku me qepë etj..

Restorant Familjar me dy ambiente, ambientin e prindërve dhe “Topolino Kids” ambientin me lodra pr fmijë nga mosha 2-5 vjec.

Drilon
Drilon
Pogradec
069 387 2860
 • Restorant Egnis
 • Restorant Egnis
 • Restorant Egnis
 • Restorant Egnis
 • Restorant Egnis
 • Restorant Egnis
 • Restorant Egnis
 • Restorant Egnis
 • Restorant Egnis
 • Restorant Egnis
 • Restorant Egnis
 • Restorant Egnis
 • Restorant Egnis
 • Restorant Egnis
 • Restorant Egnis
 • Restorant Egnis
 • Restorant Egnis
 • Restorant Egnis
 • Restorant Egnis
 • Restorant Egnis
 • Restorant Egnis
 • Restorant Egnis

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Restorant Egnis