Eklips Resort

Eklips Resort
Eklips Resort
Restoranti ynë përfshin një menu të gjerë nga kuzhina origjinale italiane dhe specialitete të përzgjedhura nga ajo internacionale. Chefat tonë rëndësi të veçanti i japin zgjedhjes së produkteve të cilësiseë së lartë, pregatitjes së tyre në mënyrë profesionale dhe prezentimit të pjatave si vepra të perkryera artistike.

Hotel, Restorant, Pishinë… gjithçka që ju duhet per të kaluar çastet më relaksuese të një fundjave, një drekë me eliten dhe partnerët e biznesit tuaj, një darkë romantike me të dashurën etj..
Gjithashtu arqitektura dhe dekorimi luxoz i objektit tonë si dhe kapaciteti i madh restorantit, në kombinim me profesionizmin e stafit tonë për të organizuar evente të veçanta, ju mundëson që dasmën e ëndrave tuaja ta realizoni tek ne..
Ju mirëpresim

Rr. e Elbasanit km 5.
1044
Sauk, përballë TEG
Tiranë
@Eklips-Resort
Argentina Islami
0692044804
 • Eklips Resort
 • Eklips Resort
 • Eklips Resort
 • Eklips Resort
 • Eklips Resort
 • Eklips Resort
 • Eklips Resort
 • Eklips Resort
 • Eklips Resort
 • Eklips Resort
 • Eklips Resort
 • Eklips Resort
 • Eklips Resort

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Eklips Resort