Kompleksi ELITA

Kompleksi ELITA
Kompleksi ELITA
Kombinim i specialiteteve nga kuzhina tradicionale shqiptare dhe ajo italiane. Urdhëroni dhe shijoni një ushqim të kualitetit të lartë dhe të shijshëm!

Ne ju ofrojmë:
”Bar » Restorant » Piceri » Taverna » Beach Bar » Çadra & Shazllone » Aktivitete sportive në rërë » Mjete lundruese » Organizime festash dhe ditëlindjesh”
Ju ftojmë të kaloni pushime të paharrueshme te Kompleksi ELITA

Rruga nr. 4 Velipojë
4020
Velipojë
Shkodër
Kompleksi ELITA
Facebook
Franko Marku
+355 673 035 950
 • Kompleksi ELITA
 • Kompleksi ELITA
 • Kompleksi ELITA
 • Kompleksi ELITA
 • Kompleksi ELITA
 • Kompleksi ELITA
 • Kompleksi ELITA
 • Kompleksi ELITA
 • Kompleksi ELITA
 • Kompleksi ELITA
 • Kompleksi ELITA
 • Kompleksi ELITA
 • Kompleksi ELITA
 • Kompleksi ELITA
 • Kompleksi ELITA
 • Kompleksi ELITA
 • Kompleksi ELITA
 • Kompleksi ELITA

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Kompleksi ELITA