Restorant Feniks

Restorant Feniks
Restorant Feniks
FENIKS është restorant tradicional, ku kryesisht gatuhet në furrë me dru dhe zgarë me qymyr. Ne kemi një menu të pasur fikse dhe një menu tjeter ekstra e cila ka gatime speciale ditore. Gjithashtu ne funksionojmë në menunë tonë edhe me preferenca të klientit në rast se dëshiron ndonjë gatim jashtë menusë, për ndonjë drekë apo darkë familajre apo me miqt e me kushtin e njoftimit 1 ditë përpara.. Më të preferuarat nga klientela jonë janë: zogjtë e fshatit me jufka/pilaf/qull, tavat tradicionale shqiptare gjithashtu dhe të gjitha llojet e PICAVE, të gjitha keto të gatuara në furrë me dru. Ne pothuajse të gjitha produketet bazë të gatimit i marrim natyrale, të vendit dhe gjithashtu të gjitha ato që ndodhen në menu i bejmë në restorantin tonë, të fresketa dhe në cast duke shpresuar që pritja e tyre t’ia vlejë. Ne hapim në orën 06.30 të mengjesit ku shërbejmë kafe, mëngjes, më pas vazhdojmë me drekën dhe darkën prej ores 11.30 deri në oren 23;45. Për cdo të re ne njoftojmë duke publikuar informacionin në facebook. Motoja jonë është: restoranti jonë – shtëpia juaj ?

Ejani të provoni një emocion ndryshe dhe do të kuptoni pse gatimi ynë merr vleresimin më të lartë nga klientët që frekuentojnë restorantin tonë.

Fëmijët kanë mundesi të kalojnë kohën e tyre pranë këndit tonë të lodrave të realizuar me shumë dashuri për ta :).

Në “Feniks” do të gjeni shtëpinë tuaj të dytë :).

Rruga Vorë-Fushë-Krujë km4 Fushë-Prezë
224
Fushë Prezë
Tiranë
0694687564
 • Restorant Feniks
 • Restorant Feniks
 • Restorant Feniks
 • Restorant Feniks
 • Restorant Feniks
 • Restorant Feniks
 • Restorant Feniks
 • Restorant Feniks
 • Restorant Feniks
 • Restorant Feniks
 • Restorant Feniks
 • Restorant Feniks
 • Restorant Feniks
 • Restorant Feniks
 • Restorant Feniks
 • Restorant Feniks
 • Restorant Feniks
 • Restorant Feniks
 • Restorant Feniks
 • Restorant Feniks
 • Restorant Feniks
 • Restorant Feniks
 • Restorant Feniks
 • Restorant Feniks
 • Restorant Feniks
 • Restorant Feniks
 • Restorant Feniks
 • Restorant Feniks
 • Restorant Feniks
 • Restorant Feniks
 • Restorant Feniks
 • Restorant Feniks

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Restorant Feniks