FISH Love Restaurant

FISH Love Restaurant
FISH Love Restaurant
Peshk dhe frute deti

Restorant me prodhime deti

Rruga Xhanfize Keko
1000
Prane TV Klan
Tiranë
Emiljano Isufi
0696385892
 • FISH Love Restaurant
 • FISH Love Restaurant
 • FISH Love Restaurant
 • FISH Love Restaurant
 • FISH Love Restaurant
 • FISH Love Restaurant
 • FISH Love Restaurant
 • FISH Love Restaurant
 • FISH Love Restaurant
 • FISH Love Restaurant
 • FISH Love Restaurant
 • FISH Love Restaurant

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

FISH Love Restaurant