Fishland

Fishland
Fishland
Kujdesi me të cilin përzgjedhim peshkun është një nga faktorët kryesorë të cilësisë sonë. Peshku përzgjidhet çdo natë për të qënë gati ditën tjetër.

Kjo bën që gatimet të jenë gjithmonë të freskëta dhe menuja të ndryshoj jo vetëm sipas sezonit, por edhe nga dita në ditë.

Restorant peshku me një menu të larmishme dhe shije të veçantë, ku prodhimet e freskëta të detit dhe verat cilësore shoqërohen me një shërbim të kualifikuar dhe ambjent të ngrohtë familjar.

Rruga “Vangjush Furxhi” ish ekspozita shqiperia sot, Tirana, Albania Tirana, Albania
Tiranë
068 206 0122
 • Fishland
 • Fishland
 • Fishland
 • Fishland
 • Fishland
 • Fishland
 • Fishland
 • Fishland
 • Fishland
 • Fishland
 • Fishland
 • Fishland
 • Fishland
 • Fishland
 • Fishland

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Fishland