Gjuetari

Gjuetari
Gjuetari
Ushqim tradicional nga prodhimet Bio te zones se zadrimes,si dhe tave krapi nga i liqenit te shkodres dhe peshk deti i ardhur nga velipoja dhe shengjini

Restoranti ndodhet ne territorin e Gardenland Resort ne Barbullush.. Resorti eshte shume i njojtur pasi aty eshte akomoduar ekipi kombetar i futbollit i Shqiperise,ai i kosoves ,, si dhe ne vazhdimesi ekipi i vllaznis,gjindet ne www.gardenland resort.com.si dhe ne instagram e facebook.Gardenland Resort.

Qarku Shkodër
4001
Barbullush
Shkodër
Saida Bajrami
0692060524
  • Gjuetari
  • Gjuetari
  • Gjuetari

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Gjuetari