HOLA Restaurant

HOLA Restaurant
HOLA Restaurant
Ofrojmë menu të gjerë të kuzhinës Spanjole por gjithashtu të asaj Meksikane dhe Mediteriane!
Këtu mund të gjeni edhe sangría autentike spanjole që të freskoheni në ditët e nxehta të verës. Sangría është pergatitet me verë Tempranillo, lëng portokalli, fruta dhe kanellë. Dhe gjithashtu shume shume e ftohte.

Një restorant në zemër të Tiranës, ku mund të shijoni ushqimin tradicional spanjoll, paeja të gatuara përpara jush live. Patjetër janë disa prej jush që duan të provojnë kokteil me Gin të ndryshem, dhe këto të përgatitura përpara jush. Mos ngurroni te vini, tek ne do të gjeni cmime te arsyeshme për të gjithë, mbi të gjitha shije të paharrueshme.

Rr Ismail Qemali, Tirana
1000
Përballë B.K.T në bllok
Tiranë
HOLA Restaurant
+355 69 939 9995
 • HOLA Restaurant
 • HOLA Restaurant
 • HOLA Restaurant
 • HOLA Restaurant
 • HOLA Restaurant
 • HOLA Restaurant
 • HOLA Restaurant
 • HOLA Restaurant
 • HOLA Restaurant
 • HOLA Restaurant
 • HOLA Restaurant
 • HOLA Restaurant
 • HOLA Restaurant
 • HOLA Restaurant
 • HOLA Restaurant
 • HOLA Restaurant

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

HOLA Restaurant