Hotel Bar Restorant Flamingo

Hotel Bar Restorant Flamingo
Hotel Bar Restorant Flamingo
Kuzhinë tradicionale, italiane, prodhime deti dhe pica të bera ne furr druri.

Restoranti është 40 metra larg detit, një pamje fantastike, relaks, qetësi dhe mbi te gjitha pasterti dhe cilesi maksimale.

1.5 km larg nga qendra e Shëngjinit në drejtim të Kuns
111
Shëngjin
Lezhë
Bardh Idrizi
0683230777
 • Hotel Bar Restorant Flamingo
 • Hotel Bar Restorant Flamingo
 • Hotel Bar Restorant Flamingo
 • Hotel Bar Restorant Flamingo
 • Hotel Bar Restorant Flamingo
 • Hotel Bar Restorant Flamingo
 • Hotel Bar Restorant Flamingo
 • Hotel Bar Restorant Flamingo
 • Hotel Bar Restorant Flamingo
 • Hotel Bar Restorant Flamingo
 • Hotel Bar Restorant Flamingo
 • Hotel Bar Restorant Flamingo
 • Hotel Bar Restorant Flamingo
 • Hotel Bar Restorant Flamingo
 • Hotel Bar Restorant Flamingo
 • Hotel Bar Restorant Flamingo
 • Hotel Bar Restorant Flamingo
 • Hotel Bar Restorant Flamingo
 • Hotel Bar Restorant Flamingo
 • Hotel Bar Restorant Flamingo

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Hotel Bar Restorant Flamingo