Kalaja e Prezës

Kalaja e Prezës
Kalaja e Prezës
Ushqim i shëndetshëm dhe kualitetit të lartë nga kuzhina tradicionale shqiptare.

Ambient i rethuar me dekorim dhe objekte nga kultura dhe folklori shqipëtar.

Prezë
Përballë Aeroportit Nënë Tereza
Tiranë
+355 67 343 3000
 • Kalaja e Prezës
 • Kalaja e Prezës
 • Kalaja e Prezës
 • Kalaja e Prezës
 • Kalaja e Prezës
 • Kalaja e Prezës
 • Kalaja e Prezës
 • Kalaja e Prezës
 • Kalaja e Prezës
 • Kalaja e Prezës
 • Kalaja e Prezës
 • Kalaja e Prezës
 • Kalaja e Prezës
 • Kalaja e Prezës
 • Kalaja e Prezës
 • Kalaja e Prezës
 • Kalaja e Prezës
 • Kalaja e Prezës
 • Kalaja e Prezës
 • Kalaja e Prezës
 • Kalaja e Prezës
 • Kalaja e Prezës
 • Kalaja e Prezës
 • Kalaja e Prezës

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Kalaja e Prezës