Kerculla Resort

Kerculla Resort
Kerculla Resort
Ushqimi i përsosur! Larmishmëri pjatash dhe shijesh. Ushqim pikant, ushqim në Zgarë, ushqim në furrë, ushqim plot kalori. Mishi i gjedheve të butë, peshkut të detit, ushqim mesdhetar fruta deti. Ushqimi vegjetarian i salltrave të ndryshme për një fizik në formë i gjeni pranë nesh. Wellcome!

Restorani jonë ka një pamje piktureske që e karakterizon qetesia dhe hamonia me relaksin dhe natyrën. Me shërbimin tonë profesional dhe miqësor e plotësojmë këtë ambijent edhe më tepër dhe dëshirojmë që të kaloni çaste të mrekullueshme!

Rr. Bashkim Kokona
1001
Gjirokastër
Gjirokastër
@kercullaresort
Ermal
0694410222
 • Kerculla Resort
 • Kerculla Resort
 • Kerculla Resort
 • Kerculla Resort
 • Kerculla Resort
 • Kerculla Resort
 • Kerculla Resort
 • Kerculla Resort
 • Kerculla Resort
 • Kerculla Resort
 • Kerculla Resort
 • Kerculla Resort
 • Kerculla Resort
 • Kerculla Resort
 • Kerculla Resort
 • Kerculla Resort
 • Kerculla Resort
 • Kerculla Resort
 • Kerculla Resort
 • Kerculla Resort
 • Kerculla Resort
 • Kerculla Resort
 • Kerculla Resort
 • Kerculla Resort
 • Kerculla Resort
 • Kerculla Resort
 • Kerculla Resort
 • Kerculla Resort
 • Kerculla Resort
 • Kerculla Resort
 • Kerculla Resort
 • Kerculla Resort

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Kerculla Resort