Kodra e Kuajve

Featured Listing
Kodra e Kuajve
Kodra e Kuajve
Kuzhina e mrekullueshme me gatime tradicionale dhe internacionale ju bëjnë të ndjeni shijen e vertetë të ushqimit. Menu bashkohore dhe një ndërthurje pjatash tradicionale me atë moderne. Pranë nesh gatimi nuk është thjesht gatim por është art i frymëzuar nga lidhje të ndërsjellta.

Ambient relaxsues dhe komod që nga oborri hyrja e jashtme të lë pershtypjen e një ambienti perandoresk. Gjelberimi dhe ajri i pastë ju bejnë të kaloni një ditë të vecantë. Ju ofrojmë gjithashtu dhe baxhon e hipizmit xhiro me kuajt të rracave të pastra arabe .Pranë nesh cdo moment bëhet i paharrueshëm.

Shkallnur
Afër Shkëmbit të Kavajës
Durrës
+355 66 609 0080
 • Kodra e Kuajve
 • Kodra e Kuajve
 • Kodra e Kuajve
 • Kodra e Kuajve
 • Kodra e Kuajve
 • Kodra e Kuajve
 • Kodra e Kuajve
 • Kodra e Kuajve
 • Kodra e Kuajve
 • Kodra e Kuajve
 • Kodra e Kuajve
 • Kodra e Kuajve
 • Kodra e Kuajve
 • Kodra e Kuajve
 • Kodra e Kuajve
 • Kodra e Kuajve
 • Kodra e Kuajve
 • Kodra e Kuajve
 • Kodra e Kuajve
 • Kodra e Kuajve
 • Kodra e Kuajve
 • Kodra e Kuajve
 • Kodra e Kuajve
 • Kodra e Kuajve
 • Kodra e Kuajve
 • Kodra e Kuajve
 • Kodra e Kuajve
 • Kodra e Kuajve
 • Kodra e Kuajve
 • Kodra e Kuajve
 • Kodra e Kuajve
 • Kodra e Kuajve

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Kodra e Kuajve