Restorant Hotel Kodra

Restorant Hotel Kodra
Restorant Hotel Kodra
Gatime tradicionale të Gjirokastrës, Shapkat, imam ballajdi, Sarma me oriz, Qifqi, ëmbëlsirë Oshaf (qumësht dele + fiq të thatë) etjera.

Bar Restorant KODRA ndodhet në zemër të zonës muzeale dhe me një pamje mahnitëse përball Kalasë, malit të Çajupit dhe lagjeve të vjetra, ballkoni më origjinal i qytetit ju afron një pamje mahnitëse.

Rruga zejtarëve
6001
Lagjia 11 Janari
Gjirokastër
Hysen Kodra
+35584262115
 • Restorant Hotel Kodra
 • Restorant Hotel Kodra
 • Restorant Hotel Kodra
 • Restorant Hotel Kodra
 • Restorant Hotel Kodra
 • Restorant Hotel Kodra
 • Restorant Hotel Kodra
 • Restorant Hotel Kodra
 • Restorant Hotel Kodra
 • Restorant Hotel Kodra
 • Restorant Hotel Kodra
 • Restorant Hotel Kodra
 • Restorant Hotel Kodra
 • Restorant Hotel Kodra
 • Restorant Hotel Kodra
 • Restorant Hotel Kodra
 • Restorant Hotel Kodra
 • Restorant Hotel Kodra
 • Restorant Hotel Kodra
 • Restorant Hotel Kodra

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Restorant Hotel Kodra