La Pergola Tarracë Bar & Restorant

La Pergola Tarracë Bar & Restorant
Eksperienca juaj në Hotel Tirana Internacional nuk do të ishte e plotë pa provuar delikatesat e mrekullueshme të përgatitura nga kuzhinjerët tanë në “La Pergola” Tarracë Bar & Restorant.

Pa dyshim, këtu do të gjeni zgjidhjen më të mire për darkat tuaja familjare apo për drekat e biznesit.
Menuja jonë e pasur dhe e shijshme do të kënaqë çdo shije për një experience unike në tarracën me pamjen me mbreslënëse të kryeqytetit.

Qëndra e qytetit Tiranë, Sheshi Skënderbej
10000
Sheshi Skenderbej
Tiranë
Tel. +355 4 223 41 85
 • La Pergola Tarracë Bar & Restorant
 • La Pergola Tarracë Bar & Restorant
 • La Pergola Tarracë Bar & Restorant
 • La Pergola Tarracë Bar & Restorant
 • La Pergola Tarracë Bar & Restorant
 • La Pergola Tarracë Bar & Restorant
 • La Pergola Tarracë Bar & Restorant
 • La Pergola Tarracë Bar & Restorant
 • La Pergola Tarracë Bar & Restorant
 • La Pergola Tarracë Bar & Restorant
 • La Pergola Tarracë Bar & Restorant
 • La Pergola Tarracë Bar & Restorant
 • La Pergola Tarracë Bar & Restorant
 • La Pergola Tarracë Bar & Restorant
 • La Pergola Tarracë Bar & Restorant
 • La Pergola Tarracë Bar & Restorant
 • La Pergola Tarracë Bar & Restorant
 • La Pergola Tarracë Bar & Restorant
 • La Pergola Tarracë Bar & Restorant
 • La Pergola Tarracë Bar & Restorant
 • La Pergola Tarracë Bar & Restorant
 • La Pergola Tarracë Bar & Restorant
 • La Pergola Tarracë Bar & Restorant
 • La Pergola Tarracë Bar & Restorant
 • La Pergola Tarracë Bar & Restorant
 • La Pergola Tarracë Bar & Restorant
 • La Pergola Tarracë Bar & Restorant
 • La Pergola Tarracë Bar & Restorant
 • La Pergola Tarracë Bar & Restorant
 • La Pergola Tarracë Bar & Restorant
 • La Pergola Tarracë Bar & Restorant
 • La Pergola Tarracë Bar & Restorant

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

La Pergola Tarracë Bar & Restorant