Lot Restaurant

Lot Restaurant
Lot Restaurant
Menyja ofron një gamë të gjerë gatimesh: nga mishi i përzgjedhur me shumë kujdes tek peshku i freskët dhe ushqimet organike në gatime vegjetariane, jemi të sigurt që çdo klient do të gjejë veten aty.

Ne krenohemi me eksperiencën ndërkombëtare të Shefit tonë të kuzhinës e cila garanton një shije unike në secilin prej gatimeve tona. Menytë janë përgatitur me një përkushtim të veçantë prej tij.Mos hezitoni të kërkoni pjatën tuaj të preferuar; nëse nuk është në meny, Shefi do të propozojë qasjen tonë më të përshtatshme me të.

Në qendër të Tiranës ekziston një zgjedhje mjaft elegante për të dashuruarit pas ushqimit.Restoranti ynë i është përshtatur të gjitha shijeve dhe ofron opsionin më të mirë në qytet për Fine Dining

Myrtezim Kellici, 20
1017
Tiranë
Blerina Dermishaj
00355676038888
 • Lot Restaurant
 • Lot Restaurant
 • Lot Restaurant
 • Lot Restaurant
 • Lot Restaurant
 • Lot Restaurant
 • Lot Restaurant
 • Lot Restaurant
 • Lot Restaurant
 • Lot Restaurant
 • Lot Restaurant
 • Lot Restaurant
 • Lot Restaurant
 • Lot Restaurant

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Lot Restaurant