Markata e Peshkut

Markata e Peshkut
Markata e Peshkut
Specialite pashku dhe fryte deti të pregatitura me receta të kuzhinës radicionale origjinale italiane dhe asaj mesdhetare ku shija dhe kualiteti vëndohen në rend të parë.

Markata e Peshkut është një ndër restorantet më të mira të peshkut në Tirane, i cili ofron gatime tradicionale të kuzhinës Italiane dhe Mesdhetare.
Mund të na vizitoni në lokalet tona në:
– Sheshi Avni Rustemi te “Pazari i Ri” dhe
– Rruga Hoxha Tahsim afër sheshit Shtraus Xhamllik në Tiranë

Sheshi Avni Rustemi
Pazari i Ri
Tiranë
@markatapeshkut
Arjan Hidri
+355 68 903 0854
 • Markata e Peshkut
 • Markata e Peshkut
 • Markata e Peshkut
 • Markata e Peshkut
 • Markata e Peshkut
 • Markata e Peshkut
 • Markata e Peshkut
 • Markata e Peshkut
 • Markata e Peshkut
 • Markata e Peshkut
 • Markata e Peshkut
 • Markata e Peshkut
 • Markata e Peshkut
 • Markata e Peshkut
 • Markata e Peshkut
 • Markata e Peshkut
 • Markata e Peshkut
 • Markata e Peshkut
 • Markata e Peshkut

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Markata e Peshkut