Meat House

Meat House
Meat House
Mish qengji në furrë, Biftek në zgarë, brinjë qengji me garniturë, qofte shtëpie me perime, fileto pule zgarë me pilaf, supë me perime, sallatë rukola miks dhe shum specialitete tjera nga kuzhina tradisionale shqiptare si dhe nga ajo internacionale…

Restorant Meat House ofron specialitete dhe gatime tradicionale të shijshme, me bazë mishi. Shija dhe pasioni për gatimin e kanë kthyer në zgjedhjen e përditshme të shumë individëve. Meat House ofron menu ditore të pasura me kalori dhe plot shije. Mbi të gjitha me çmime shumë ekonomike.
Çdokush që dëshiron të provojë gatimet, Meat House jua sjell restorantin në shtëpinë tuaj, nëpërmjet shërbimit katering, ofruar falas.

Kryqezimi Varrit Bamit ish profarma Tirane
Tiranë
00355696191212
 • Meat House
 • Meat House
 • Meat House
 • Meat House
 • Meat House
 • Meat House
 • Meat House
 • Meat House
 • Meat House
 • Meat House
 • Meat House
 • Meat House
 • Meat House
 • Meat House
 • Meat House
 • Meat House
 • Meat House
 • Meat House

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Meat House