Mimi Thai Chinese Restaurant

Mimi Thai Chinese Restaurant
Mimi Thai Chinese Restaurant
, ,
Ofrijmë një meny të gjerë nga kuzhina tajlandeze, kineze, si dhe ajo japoneze.

Mimi është restorant me përvojë 14 vjeçare që shërben ushqim të kuzhinës Aziatike siç është ajo Tajlandeze, Kineze, Japoneze, etj. Përdorim produkte ushqimore cilësore si dhe çmimet tona jan të kapshëm për të gjithë.

Rr. Dervishë Hima
Afër Ambasadës Amerikane nga rr. Elbasanit në drejtim stadiumit Qemal Stafa
Tiranë
Zara Dogjani
+355 69 219 9101
 • Mimi Thai Chinese Restaurant
 • Mimi Thai Chinese Restaurant
 • Mimi Thai Chinese Restaurant
 • Mimi Thai Chinese Restaurant
 • Mimi Thai Chinese Restaurant
 • Mimi Thai Chinese Restaurant
 • Mimi Thai Chinese Restaurant
 • Mimi Thai Chinese Restaurant
 • Mimi Thai Chinese Restaurant
 • Mimi Thai Chinese Restaurant
 • Mimi Thai Chinese Restaurant
 • Mimi Thai Chinese Restaurant
 • Mimi Thai Chinese Restaurant
 • Mimi Thai Chinese Restaurant
 • Mimi Thai Chinese Restaurant
 • Mimi Thai Chinese Restaurant

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Mimi Thai Chinese Restaurant