Miqtë e Vjetër

Miqtë e Vjetër
Miqtë e Vjetër
Gatime tradicionale Shqiptare

Restorant i ngrohtë familjar me shërbim cilësor dhe çmim të arsyshëm.

Blv. Bajram Curri prane Shkolles Hoteleri-Turizem
Tiranë
Elidon Cela
0682590413
 • Miqtë e Vjetër
 • Miqtë e Vjetër
 • Miqtë e Vjetër
 • Miqtë e Vjetër
 • Miqtë e Vjetër
 • Miqtë e Vjetër
 • Miqtë e Vjetër
 • Miqtë e Vjetër
 • Miqtë e Vjetër
 • Miqtë e Vjetër
 • Miqtë e Vjetër
 • Miqtë e Vjetër
 • Miqtë e Vjetër
 • Miqtë e Vjetër
 • Miqtë e Vjetër
 • Miqtë e Vjetër
 • Miqtë e Vjetër
 • Miqtë e Vjetër
 • Miqtë e Vjetër
 • Miqtë e Vjetër
 • Miqtë e Vjetër

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Miqtë e Vjetër