Monun

Monun
Monun
Ushqim i te gjitha llojeve, kryesisht prodhime deti dhe krijimtari bashkekohore

Kuzhine italiane

Rruga “Taulanti”, Currila
2001
Currila
Durrës
+355698808778
 • Monun
 • Monun
 • Monun
 • Monun
 • Monun
 • Monun
 • Monun
 • Monun
 • Monun
 • Monun
 • Monun
 • Monun

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Monun