Mrizi i Pishave

Mrizi i Pishave
Mrizi i Pishave
Ofrojm ushqim tradicional të zonës së Vlorës ku përdorim produkte të freskëta dhe të kualitetit jashtzakonisht të lartë, ku një pjesë të tyre e prodhojm vet në oborin e restorantit. Të gjitha specialitetet jan të prgatitura gjithashnu në mënyrë tradicionale duke përdorur furrë druri.

Te ne do të gjeni një atmosferë të këndshme dhe një shërbim miqësor dhe profesional.

Dukat
Vlorë
+355 69 667 4937
 • Mrizi i Pishave
 • Mrizi i Pishave
 • Mrizi i Pishave
 • Mrizi i Pishave
 • Mrizi i Pishave
 • Mrizi i Pishave
 • Mrizi i Pishave
 • Mrizi i Pishave
 • Mrizi i Pishave
 • Mrizi i Pishave
 • Mrizi i Pishave
 • Mrizi i Pishave
 • Mrizi i Pishave
 • Mrizi i Pishave
 • Mrizi i Pishave
 • Mrizi i Pishave
 • Mrizi i Pishave
 • Mrizi i Pishave
 • Mrizi i Pishave
 • Mrizi i Pishave
 • Mrizi i Pishave
 • Mrizi i Pishave
 • Mrizi i Pishave

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Mrizi i Pishave