Nari Lundra

Nari Lundra
Nari Lundra
Ushqim natyral i rritur në Fermën dhe Kantinën tonë dhe me origjinë nga zona e Lundrës e kontolluar rigorozinsht nga Nari Lundra Shpk

Restoranti Nari Lundra i ka fillimet e veta në 1994 dhe me kalimin e kohes ka permiresuar në vazhdimesi duke u bërë atraksion kryesor jo vetem për qytetarët e Tiranës por edhe nga shqipetarët e trevave të tjera Shqipëtare. Vendi ideal për të ngrënë ushqim të shëndetshëm, në një ambjent të gjelbër dhe çlodhës pranë natyrës dhe pranë qendrës së Tiranës, në shoqëri, me familje por edhe për festa të ndryshme personale dhe familjare.

Lunder, Tiranë
Lundër, prane TEG
Tiranë
0692074573
 • Nari Lundra
 • Nari Lundra
 • Nari Lundra
 • Nari Lundra
 • Nari Lundra
 • Nari Lundra
 • Nari Lundra
 • Nari Lundra
 • Nari Lundra
 • Nari Lundra
 • Nari Lundra
 • Nari Lundra
 • Nari Lundra
 • Nari Lundra
 • Nari Lundra
 • Nari Lundra
 • Nari Lundra
 • Nari Lundra
 • Nari Lundra

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Nari Lundra