Natyral Razma Resort

Natyral Razma Resort
Natyral Razma Resort
Kuzhina tipike shqiptare e gêrshetuar me atê internacionale dhe e shprehur përrmes produkteve bio të zonës, të servuara me elegancë dhe shije…

Restoranti dhe bari në ambientet e brendshme të hotelit bëjnë të kaloni një kohë mes të djeshnes, sê sotmes dhe tê nesrmës. Nê një ndêrthurje mes drurit, gurit dhe hekurit.

Malesi e Madhe
1001
Rrazëm, Malsi e Madhe
Shkodër
Fiolla
Gen. Manager: + 355 68 60 45 455, Recepsion: + 355 68 60 45 457
 • Natyral Razma Resort
 • Natyral Razma Resort
 • Natyral Razma Resort
 • Natyral Razma Resort
 • Natyral Razma Resort
 • Natyral Razma Resort
 • Natyral Razma Resort
 • Natyral Razma Resort
 • Natyral Razma Resort
 • Natyral Razma Resort
 • Natyral Razma Resort
 • Natyral Razma Resort
 • Natyral Razma Resort
 • Natyral Razma Resort
 • Natyral Razma Resort
 • Natyral Razma Resort
 • Natyral Razma Resort
 • Natyral Razma Resort
 • Natyral Razma Resort
 • Natyral Razma Resort
 • Natyral Razma Resort
 • Natyral Razma Resort
 • Natyral Razma Resort
 • Natyral Razma Resort
 • Natyral Razma Resort
 • Natyral Razma Resort
 • Natyral Razma Resort
 • Natyral Razma Resort
 • Natyral Razma Resort
 • Natyral Razma Resort
 • Natyral Razma Resort
 • Natyral Razma Resort

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Natyral Razma Resort