Restoranti N’Bahçe

Restoranti N’Bahçe
Restoranti N’Bahçe
Gatime të zonës në çast! Kryesisht me produkte të mishit (pule, qingji, viçi, keci, dhe peshk i ujrave të ëmbla)

Restorant me shërbim cilësor dhe me çmime të arsyeshme!

Sheshi ‘Ahmet Zogu’
8001
lagjia ‘Pjetër Budi’
Burrel
@nbahce.mat
Ilirjan
0693064134
  • Restoranti N’Bahçe

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Restoranti N’Bahçe