New King House

New King House
New King House
Ofrojmë një shumllojshmëri të kuzhinës tradicionale shqiptare dhe gjithashtu nga kuzhina mesdhetare si produkte të detit, mish në zhgarë, kuzhina italiane dhe ajo internacionale. Jeni të mirseardhur!

Restorant i dizajnuar me still ento nga folklori dhe kultura jonë shqiptare që të bën të ndjehesh mrekullueshëm.

Blv. Gjergj Fishta
Tiranë
New King House
042233335, 0672220009
 • New King House
 • New King House
 • New King House
 • New King House
 • New King House
 • New King House
 • New King House
 • New King House
 • New King House
 • New King House
 • New King House
 • New King House
 • New King House
 • New King House
 • New King House
 • New King House
 • New King House
 • New King House
 • New King House
 • New King House

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

New King House