Oborri Shkodran

Featured Listing
Oborri Shkodran
Oborri Shkodran
Ushqimi është i zgjedhur dhe i gatuar me shumë kujdes nga shefat e restorantit. Mundohemi të japim maksimumin që klientat të mbeten sa më të kënaqur. Gjithashtu përsa i përket ushqimeve tradicionale pranojmë edhe porosi për kërkesa të ndryshme personale ose për një rast familjar. Tek ne i kushtohet kujdes edhe ëmbëlsirave ku klientat të kenë mundesi të largohen me një shije të ëmbël nga lokali jonë.

Restoranti ndodhet në Pedonale; në qendër të qytetit të Shkodrës, në pikën më të vizituar nga turistët shqiptarë ashtu dhe të huaj. Klientat kanë në dispozicion të zgjedhin si ambjentet brenda ashtu edhe të qëdrojnë jashtë ku nuk mungon freskia, qetësia, relaksi, i nje oborri tipik të bukur shkodran. Kemi menduar edhe për klientat e vegjel ku ka edhe një kënd lojrash që mundohemi ta pasurojmë me sa më shumë lojra që ata të argëtohen pa fund…
Fundjava që të jetë e paharrueshme për ju, ne ju sjellim muzikën live mga kengetarët më të njohur shkodranë… me muzikën shumë të bukur shkodrane por edhe të huaj!
Mundohemi që çdo klient ta gjejë vetveten tek ne. Ju mirëpresim!!!

Rr. Kolë Idromeno
Pedonale
Shkodër
Nurgen Dervishi
0695777999
 • Oborri Shkodran
 • Oborri Shkodran
 • Oborri Shkodran
 • Oborri Shkodran
 • Oborri Shkodran
 • Oborri Shkodran
 • Oborri Shkodran
 • Oborri Shkodran
 • Oborri Shkodran
 • Oborri Shkodran
 • Oborri Shkodran
 • Oborri Shkodran
 • Oborri Shkodran
 • Oborri Shkodran
 • Oborri Shkodran
 • Oborri Shkodran
 • Oborri Shkodran
 • Oborri Shkodran
 • Oborri Shkodran
 • Oborri Shkodran

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Oborri Shkodran