Real Scampis

Real Scampis
Real Scampis
Ofrojm specialitete të ndryshme nga kuzhina jone shqiptare si dhe nga ajo italiane, mesdhetare dhe internacionale. Kujdes të veçantë i përkushtojmë pregatitjes dhe furnizimit me produkte të freskëta dhe cilësisë së lartë.

Vendi ku luksi kryqëzohet me traditën, aty ku bota antike dhe ajo moderne shkrihen në një është Real Scampis Resort, Restoranti ku dasma e ëndrave tuaja bëhet realitet… Urdhëroni na vizitoni dhe do të bindeni vetë!

Rruga Janaq Kolica
3001
Lagja Kala
Elbasan
Stafa&Co
00355698222880
 • Real Scampis
 • Real Scampis
 • Real Scampis
 • Real Scampis
 • Real Scampis
 • Real Scampis
 • Real Scampis
 • Real Scampis
 • Real Scampis
 • Real Scampis
 • Real Scampis
 • Real Scampis
 • Real Scampis
 • Real Scampis
 • Real Scampis
 • Real Scampis
 • Real Scampis
 • Real Scampis
 • Real Scampis
 • Real Scampis

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Real Scampis